Wat is Snelrecht?

snelrecht

PC Advocaten publiceert regelmatig een Snelrecht-blogbericht op de website en op de sociale media. Geen hoogdravende juridische discours (dat houden we liever voor de rechtbanken), maar korte bijdragen in een zo eenvoudig mogelijke taal, dienstig voor de dagelijkse praktijk. De juridische actualiteit, veranderingen in de wet, rechtsleer of rechtspraak, fait-divers met een juridisch tintje en vragen van de Snelrechtlezers bepalen de uiteindelijk keuze van de inhoud van de Snelrechtberichten.

Let wel, Snelrechtberichten zijn niet meer dan een aanzet om meer te weten over hun onderwerp. Het is geen juridisch advies en mag dan ook niet zo beschouwd worden. Ze worden ook niet bijgewerkt of geactualiseerd. Een Snelrechtbericht is een momentopname die geen rekening houdt met recentere wetgeving en/of rechtspraak.

U kunt zich op de home- en Snelrechtpagina’s abonneren op de Snelrecht-mailinglijst. PC Advocaten streeft er naar u tweemaandelijks een handig overzicht te geven van de nieuwtjes van de voorbije periode.

Deel dit op