Work 1 Hour for Life

Work 1 Hour for Life

Net zoals vorig jaar, steunt PC Advocaten nu ook weer “Work 1 Hour for Life” in het kader van Music for Life van Studio Brussel.

SOS Kinderdorpen

SOS Kinderdorpen logo

De advocaten van Orde van de Vlaamse Balies zamelden vorig jaar € 37.203 in voor SOS Kinderdorpen. Ook dit jaar werken we op 18 december 1 uur gratis en schenken we de opbrengst aan een project van SOS Kinderdorpen. Dit jaar is het specifieke project het Simbahuis. Het Simbahuis biedt opvang en begeleiding aan gezinnen die de opvoeding van hun kinderen tijdelijk niet meer kunnen garanderen, zodat het gezin zo snel mogelijk weer samen verder kan.

Music for Life logo

 

Music for Life

Music for Life, een initiatief van Studio Brussel, hoeft nauwelijks nog voorstelling. Voor wie meer wil weten over alle acties, goede doelen, verwijzen wij graag naar De Warmste Week. Misschien vind je inspiratie om zelf een actie op te zetten of een goed doel te steunen?

 

 

Work 1 Hour for Life

 

Deel dit op